Scrisoare pentru un prieten
28.12.2019 1 067 0 msbook5

Scrisoare pentru un prieten

Scrisori pentru prieteni
Favorite
   Îţi mai aduci aminte ziua aia, în care ne-am întâlnit prima oară? Eu da, parţial. Mai ştii, eu eram cu fetele într-un colţ, chicoteam ceva, tu erai într-un colţ al holului, singur. Eu mă uitam cu coada ochiului la tine, riscând ca tu să-ţi dai seama. Încă nu am aflat dacă ţi-ai dat sau nu seama. În fine. Te-am evitat când eram în faţa uşii, aşteptând să deschidă profesorul sala. Când am ieşit am observat că ai haina pătată şi te-am atenţionat. Eu ţi-am zis că e cretă. Tu că detergent. Mai ştii…? 
    Apoi mai ţin minte tot aşa un curs, tu prin spatele clasei, eu în faţă, întârziasem. Îţi zâmbeam întruna iar tu nu ştiai ce vreau, sau ce se întâmplase. După vreo săptămână, îţi aflu adresa de messenger de la colegul nostru. Pe 26 ianuarie am purtat prima noastră discuţie, mai ştii? Şi de-atunci… Lasă-mă să-ţi spun câte s-au schimbat. 
    Am început să ne înţelegem cât mai bine. Până ce am ajuns prieteni foarte buni. Am început să-ţi spun cât de mult te iubesc şi ţin la tine. Am fost acolo, ascultând tot ce spuneai, cuvânt cu cuvânt, chiar şi la fazele când erai complet paralel cu subiectul dând o replică gen "Şupă!".
M-am şi supărat pe tine odată. Şi? Mi-a trecut. Ştii doar… 
    Lumea nu a înţeles ce e cu noi, sau ce e între noi. Mai ştii cât de ciudat ne privea lumea mereu pe stradă, prin magazine şi pe hol? Dar nouă nu ne-a păsat. Am continuat.

  Tu… Tu domnule, mi-ai fost alături mereu. Când nu aveam pe nimeni, veneai tu lângă mine şi-mi ascultai toate tâmpeniile. Mă lăsai să te strâng în braţe oricât voiam, atâta timp cât eu eram fericită, ţie nu-ţi păsa. Tu mi-ai făcut dimineţile mai frumoase prin vacanţă. Tu ai făcut ca cele mai nasoale zile de-ale mele să se termine frumos. Tu ai fost singurul care erai acolo şi căruia îi păsa. Tu nu m-ai lăsat să mor…!

Şi cum aş putea să-ţi mulţumesc…?
Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment
Draga mea viață (scrisoare online)
Draga mea viață (scrisoare online)
Draga mea viață (scrisoare online)
28.12.19 Scrisori pentru viață
Draga mea viață, Mă gîndesc tot mai mult la tine și încerc să te apreciez. Întîi te-am văzut ca pe o mamă care mă hrănea cu tot ce aveam nevoie dar care atunci cînd
Scrisoare de dragoste  pentru Strumfi, iubirea mea
Scrisoare de dragoste pentru Strumfi, iubirea mea! Acum cînd dragostea noastră a cunoscut nemurirea... și inimile noastre fericirea... cînd sufletele noastre unul după
Temnița noastră, a tuturor, se află în capul nostru
Temnița noastră, a tuturor, se află în capul nostru Am făcut liceul în sat. Nu pentru că nu aș fi putut să-l fac la oraș, dar așa au vrut părinții. Să mă „supravegheze”
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.
În memoria tatălui meu
În memoria tatălui meu
În memoria tatălui meu
18.12.19 Scrisori pentru îngeri
Draga tată, Nu știu cîte știai tu despre calculatoare, eu una, nu foarte multe. Dar am auzit că sunt niște chestii care se cheamă sloturi de memorie. Oh well. Eu cred că
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно