În memoria tatălui meu
18.12.2019 4 376 0 msbook105

În memoria tatălui meu

Scrisori pentru îngeri
Favorite


Draga tată,

    Nu știu cîte știai tu despre calculatoare, eu una, nu foarte multe. Dar am auzit că sunt niște chestii care se cheamă sloturi de memorie. Oh well. Eu cred că așa sunt și sufletele noastre, au niște căsuțe unde vine cîte-o treaba, cate-un om drag... Pe măsura ce mor oamenii ăștia, răman căsuțele goale. Și nu se mai umplu cu nimica.    
     Nu-i chip să mă consolez și nu-i chip să-ți umple vreodată cineva căsuța. Mi-este așa de dor de tine cum nu poți să-ți imaginezi și mi-e deja frică să nu uit ceva esențial, cum ar fi mirosul tău sau vocea ta. Și nu mai știu despre ce-am vorbit ultima oară cînd erai în viață, oricum tu foarte mult nu vorbeai, și în loc să am în cap fragmente de conversație, am așa, cîte-un alo, cîte-un pa. Dragă tată, ți-aș mai spune multe, o să o fac, dar într-un cadru mai private așa. Aici vreau doar să- ți spun că ai fost cel mai bun tată, că te-am respectat și te-am iubit nu numai pentru că erai tatăl meu, ci pentru ca erai un om bun, un om foarte cuminte și bun și destept, cu respect de oameni și cu dragoste multă de familie. Și ca faptul că tu știai toate asta nu-i deloc o alinare, regret nespus că nu ți le-am pus în cuvinte cît erai încă în viață. Mi s-a părut atunci ciudat și nu vroiam să tentez soarta, credeam că am tot timpul să- ți spun cît de mult însemni pentru mine. Dragă tată, prețuiesc tot ce-am moștenit de la tine, chiar și defectele noastre comune. Îți multumesc pentru tot ce mi-ai dăruit și te voi iubi mereu.


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Dragă inimă
Dragă inimă
Dragă inimă
13.01.20 Amintiri, Istorioare
Bună dragă inimă, îți scriu ție, cea care mă aștepți, de ce mă sufoci cu căldură și îmi strîngi sufletul în menghină,ce aștepți de la mine, care e menirea mea, cum să
Temnița noastră, a tuturor, se află în capul nostru
Temnița noastră, a tuturor, se află în capul nostru Am făcut liceul în sat. Nu pentru că nu aș fi putut să-l fac la oraș, dar așa au vrut părinții. Să mă „supravegheze”
Începutul Sfîrșit?
Începutul Sfîrșit?
Începutul Sfîrșit?
28.12.19 Scrisori de dragoste
Bună frumoasa mea Sofia, îți scriu de undeva departe poate dintr-o amintire, și nuștiu dacă ți le voi trimite-o vreodată. Știu și am înțeles de la început că am multe
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно