Mă întorc și te aștept, în tăcerea celor ce mor fără să vorbească..!!
30.05.2021 1 252 0 msbook5

Mă întorc și te aștept, în tăcerea celor ce mor fără să vorbească..!!

Amintiri, Istorioare
Favorite
     Mă întorc și te aștept, în tăcerea celor ce mor fără să vorbească..!! am învățat să mă abțin, am învățat cum să mă îngrop.. chiar și cum să mă amăgesc am învățat.. dar acum să mă prăbușesc, nu pot..!!
Cuvintele îmi urlă și imploră în piept, sunt nebună..?! ca totul să curgă încet, pe măsură ce trece lumina..
Încă un tunel, un vis, un oftat să trec, pierdut.. în noaptea ce încă, este o călătorie.. amânată într,un mâine, nesigură.. fără destin..
     Tot ce ți,am scris, nu m,a ajutat..?! timpul s,a desprins, de pe pereții sufletului meu și totuși degetele mele se murdăresc de cerneala albastră, la fel ca păcatul pur.. continuă să se zbată, gata să sângereze și mintea,mi să nu tacă.. 
    Ce-i cu slăbiciunea asta care mă invadează când scriu despre tine..?! sunt ură, zgârietură..?! și pasiune.. când scriu despre tine mă prăbușesc..
Stânca are o slăbiciune, este vântul.. și marea are popasul ei, e malul.. este adevărat că, viața ne zguduie și se reînnoiește în fiecare zi, și frica îmi aparține.. nesiguranța îmi devastează echilibrul precar, dar rezist.. ochii,mi plâng o iubire și spune,mi.. e pierdută..?! nu am simțit bucurie în glasul tău, mă opresc pentru tine din scris..?! sau continui cu "a fost odată ca niciodată, o iubire.. și a trebuit să o omor..?!" cu tine aș fi trăit, doar timpul de fericire..!! 
Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment
Cum dracu să o uit?....
Cum dracu să o uit?....
Cum dracu să o uit?....
06.04.21 Scrisori pentru viață
Scriu aici pentru a ma descarca... În toamna am început să mă întîlnesc cu o fată care tocmai ce se despărțise de cineva cu care a fost 5 ani împreuna. Toate bune și
Dragostea așteaptă (istorii de dragoste)
Dragostea așteaptă (istorii de dragoste)
Dragostea așteaptă (istorii de dragoste)
06.01.20 Scrisori de dragoste
Am cunoscut-o pe Cătălina acum 22 de ani. A fost dragoste la prima vedere. Ne potriveam și ne iubeam. Ne iubeam și ne completam. O spun eu, bărbat odată rece și
Nu e despre el cel ce m-a părăsit (mesaje triste)
Eram foarte diferiți. Eu eram la facultate, el nu reușise să își termine nici liceul. Avea același loc de muncă de nouă ani, iar eu nici nu începusem să lucrez. El se
Scrisoarea unei femei care s-a despărțit de iubitul ei
Scrisoarea unei femei care s-a despărțit de iubitul ei. Îndemn pentru toate femeile care au trecut prin asta De curând m-am despărțit de prietenul meu, după o relație de
Te iert...
Te iert...
Te iert...
03.01.20 Scrisori de dragoste
Am aflat ieri că mâine se însoară marea mea iubire, bărbatul cu care m-aș fi văzut împreună pentru tot restul vieții. Am decis sa scriu tot ce simt în aceste momente.
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно