Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun...
03.01.2020 1 470 0 msbook105

Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun...

Scrisori pentru prieteni
Favorite


     Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun...

    Dragul meu. Aceeași cafea am băut-o în doi dimineața și aceleași cuvinte ne-am spus. Același sărut mi-ai dat înainte să pleci și aceleași brațe m-au strâns  la piept. Apoi ai ieșit. Eu mi-am adunat toate gândurile în același sertar și mi-am pus în față o foaie și o viață de om. Ți-am scris tot ce mai puteam să scriu. Altceva am zis să nu fac. Ah, da, tu m-ai înșelat doar. 

    Zece ani în urmă, stăteam în fața altarului fără să țin cont de viitor, de realități, de lumi paralele. Mă gândeam la noi, la ce ne așteaptă, la visurile noastre, la copiii pe care îi vom avea. A fost frumos atunci. Ce a urmat a fost la fel de frumos. Tu erai bărbatul pe care l-am visat. Eu cică eram femeia pe care ți-ai dorit-o. Eu credeam în tine. Și-aș fi crezut tot restul vieții mele, dacă nu-mi spunea cineva că de fapt, aproape în tot acest timp, tu m-ai înșelat. La început nici nu am luat în serios vorbele alea.

     Râdeam și spuneam că e o glumă bună. Apoi m-am convins. Apoi m-am întrebat cine am fost eu în tot acest timp pentru tine? Soție? Mama copiilor tăi? Amanta de acasă? Pur și simplu încă o femeie? 

    Dragul meu, să știi că nu pot să te iert. Nu vreau, nu pot, nu îndrăznesc, nu știu cum... ia-o cum vrei. Dar asta e. În loc să țin zeci de lecții despre cum alți bărbați sunt fideli și că mi-ai mâncat viața, și că ai fost un nemernic, eu îți zic mulțumesc. Mulțumesc pentru visul pe care mi l-ai oferit și care acum nu mai e. Pentru că ți-ai jucat rolul. Diseară, când vii acasă, eu nu voi mai fi. Și mâine dimineață eu nu voi mai fi. Vei bea cafeaua singur sau alături de alte femei, vei strânge pe altcineva în brațe și poate că lucrurile vor fi așa cum le-ai gândit nu. Sau poate că nu. Eu plec și nu las nimic în urmă. Nici amintirile nu le las.” Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Te iert...
Te iert...
Te iert...
03.01.20 Scrisori de dragoste
Am aflat ieri că mâine se însoară marea mea iubire, bărbatul cu care m-aș fi văzut împreună pentru tot restul vieții. Am decis sa scriu tot ce simt în aceste momente.
Un bărbat, care a iubit cu adevărat, dar a fost respins pentru că nu era bogat
Într-o seară, am dat un search pe Google cu gândul să caut cele mai frumoase nume de fete. Doar un singur nume mi-a atras atenția, și acela a fost Evelina, un înger de
Fericirea
Fericirea
Fericirea
03.01.20 Scrisori din cărți
Eleganță Îngrijește-te, dar nu o face de dragul altora sau pentru a atrage privirile bărbaților! Fă-o pentru tine! Apoi ocupă-te și de atitudine, citește pentru a învăța
Scrisoare pentru un prieten
Scrisoare pentru un prieten
Scrisoare pentru un prieten
28.12.19 Scrisori pentru prieteni
Îţi mai aduci aminte ziua aia, în care ne-am întâlnit prima oară? Eu da, parţial. Mai ştii, eu eram cu fetele într-un colţ, chicoteam ceva, tu erai într-un colţ al
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно