Draga mea viață (scrisoare online)
28.12.2019 2 628 0 msbook5

Draga mea viață (scrisoare online)

Scrisori pentru viață
Favorite
Draga mea viață,
     Mă gîndesc tot mai mult la tine și încerc să te apreciez. Întîi te-am văzut ca pe o mamă care mă hrănea cu tot ce aveam nevoie dar care atunci cînd greșeam mă punea la punct ca și un părinte sever.
     Apoi mi-ai spus că am crescut și te-ai tranformat în prietena mea, mi-ai spus că sunt suficient de matură încat să fac față problemelor, mi-ai spus că pot lua decizii și pot fi responsabilă. Dar că si orice prieten bun vei rămane necruțător de sinceră atunci cînd ma vei vedea că o iau pe cărări greșite.
      Vreau să îți mulțumesc pentru modul în care am comunicat pînă acum, pentru modul în care m-ai certat și m-ai modelat. Știu că am fost de multe ori neascultătoare, de multe ori nu am fost o bună prietenă, știu că m pierd în detalii și disper de multe ori ușor. Mi-ai arătat și bune și rele.
      Ca prietenă mi-ai atras atenția asupra naturii... asupra acelor lucruri simple pe care uneori le mai ignor și îți mulțumesc că mă faci să mă împiedic (recunosc că sunt o impiedicată) astfel încît să fiu mai atentă la ce se petrece în jurul meu. Mă faci conștientă de mine că întreg, corp și suflet. Știi cum te simt? Ca pe ceva prețios și adevărat, ceva magic și totodată palpabil și real, ceva rece și cald, ceva alb și ceva negru, te simt uneori că mă atingi cu iubire alteori cu invidie. Uneori ma cerți dar nu uiți nici să îmi recunoști meritele. Viața e cu de toate condimentată... bune, rele și colorată în toate culorile posibile.
     Iți scriu aceste rînduri pentru că simt că legătura dintre noi se răcește, vreau să fii mai prezentă în viața mea. Știi ca noi mai dormim prin viață... uitam să trăim cu adevărat. Trăiesc, mi-e bine însă nu așa cum îmi doresc și nu mai recunosc semnele de la tine. Oi fi obosit? Știu că și tăcerea e un răspuns.. și faptul "că nu se întamplă nimic" înseamnă ceva. Vreau să aflu ce anume și tu ca prietenă sinceră aș vrea să îmi răspunzi. Oare am nevoie de mai multă iubire? de mai multă acțiune? de mai multa încredere? Sau poate de toate. :)
     Sau poate am nevoie de aceasta stare pentru a "mă proteja" de ceva, niciodată anxietățile nu le vom putea elimina, ele ne ajuta sa fim "vii".
    Oricum știu că tu, viață, îmi vei răspunde curînd. Am să fiu mai atentă și această scrisoare o să își găsească răspunsul.



 
Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment
Scrisoare de dragoste  pentru Kostyn
Scrisoare de dragoste  pentru Kostyn
Scrisoare de dragoste pentru Kostyn
23.12.19 Scrisori de dragoste
Scrisoare de dragoste pentru Kostyn Știu că la început nu prea ți- am dat atenție.. dar din clipa cînd ne- am despărțit mi-am dat seama cî t de mult am ținut la tine...
Scrisoare de dragoste  pentru Strumfi, iubirea mea
Scrisoare de dragoste pentru Strumfi, iubirea mea! Acum cînd dragostea noastră a cunoscut nemurirea... și inimile noastre fericirea... cînd sufletele noastre unul după
Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)
„Mămicuţă dragă, Te iubesc atât de mult că nu îţi poţi imagina. Chiar dacă uneori ne certăm sau nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, eu te iubesc chiar şi atunci. Si
Dragă inimă
Dragă inimă
Dragă inimă
13.01.20 Amintiri, Istorioare
Bună dragă inimă, îți scriu ție, cea care mă aștepți, de ce mă sufoci cu căldură și îmi strîngi sufletul în menghină,ce aștepți de la mine, care e menirea mea, cum să
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно