Vânzătorul de vise
06.05.2021 1 648 0 msbook5

Vânzătorul de vise

Amintiri, Istorioare
Favorite

   Acest băiețel, umblă vorba, s-a întors acasă cu o căprioară. Mama sa a făcut poza când acesta a dat să intre în locuință cu noul prieten. Puștiul facuse o plimbare prin pădurea de lângă casă și a colectat-o pe Bambi. Lui nu i s-a părut nimic special. Doar mamei sale, care a rămas afiș. 
Animalele simt inocența. Nu fug de ea, ci o caută ca oglindire. Dacă de adulți se ascund, de copii se apropie. Sunt la fel. Vorbesc aceeași limbă, a sfințeniei. 
   Copiii o au. Sfințenia. Copiii și sfinții. Sfântul Serafim de Sarov avea ursul lui. Sfântul Gherasim de la Iordan, leul lui. Copilul ,căprioara lui. 
Doar noi, ăștia maturi, ne avem pe noi înșine. 
De asta și suferim. Că uităm să fim sfinți.. ❤
(by  Paul Palencsar)
Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment
Omul
Omul
Omul
31.01.21 Scrisori din cărți
Această scrisoare, trimisă lui Emil Cioran în primăvara anului 1990, a fost publicată în revista „Apostrof” din Cluj, în numărul 2 din 1990. Ea a fost publicată, de
Crăciunul din acel an
Crăciunul din acel an
Crăciunul din acel an
11.01.21 Amintiri, Istorioare
"Nu o să uit niciodată Crăciunul din acel an. Aveam 14 ani, Maria, sora mea, avea 16 ani, iar Jeni, cealaltă soră, nu împlinise încă 18 ani. Eram noi trei şi mama. Tata
Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun...
Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun... Dragul meu. Aceeași cafea am băut-o în doi dimineața și aceleași cuvinte ne-am spus.
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța mea (scrisoare online)
28.12.19 Scrisori pentru părinți
”Micuța mea, Recent, împreună cu mama ta, căutam ceva în Google. La solicitarea noastră, motorul de căutare a afișat o listă cu cele mai populare cereri din lume. În
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно