Te iert, chiar dacă ai ales să ne părăsești”
31.10.2022 265 0 msbook105

Te iert, chiar dacă ai ales să ne părăsești”

Scrisori pentru părinți
Favorite


 
Te iert. Și probabil că vei avea mereu un loc special în inima mea, în ciuda faptului că ai ales să ne părăsești.

Eram singură în baie în momentul în care pe primul și singurul test de sarcină pe care l-am făcut, au apărut cele două liniuțe. Suspinam în timp ce mă uitam la testul pozitiv și mă gândeam „oare cum o să-i spun”? Cumva eram deja pregătită pentru orice reacție din partea ta. Sau cel puțin așa credeam.

 Ți-am arătat o fotografie cu testul de sarcină pozitiv și ai zâmbit imediat. Am fost surprinsă la început, dar mi-ai spus că nu trebuie să-mi fac griji, pentru că ești fericit. Am zâmbit puțin și am răsuflat cumva ușurată. „Poate că lucrurile se vor rezolva, poate că va fi alături de noi”, mi-am spus. Dar nu ai făcut-o.
Ai plecat. Și e în regulă. Te iert!
Știam că eu și copilul meu eram ultimii pe lista ta de priorități. Tu ai decis să dispari și să stai la distanță de noi. Ți-am simțit ușurarea în momentul în care ai ieșit pe ușă, întorcând spatele mie și copilului nostru.

Nu am plâns. Nu m-am încruntat. Doar am privit silueta ta care se îndepărta încet-încet de casa care până nu demult îți era cămin. M-am ținut de burtă și am repetat în continuu: „Îmi pare rău. Îmi pare rău. Îmi pare rău. Îmi pare rău. Îmi pare rău. Îmi pare rău”.

 
Aseară m-a luat de mână pe sub așternuturi. Și am simțit că apariția copilului ne poate distruge, dacă nu facem ceva
Aseară m-a luat de mână pe sub așternuturi. Și am simțit că apariția copilului ne poate...
Scrisoare catre mama din parc care nu m-a judecat și mi-a iertat neglijența
Scrisoare catre mama din parc care nu m-a judecat și mi-a iertat neglijența
Am găsit o scrisoare ascunsă, scrisă de soțul meu, am citit-o și acum sunt îngrozită
Am găsit o scrisoare ascunsă, scrisă de soțul meu, am citit-o și acum sunt îngrozită
Îi ceream scuze copilului nostru care într-o zi mă va întreba de unde a venit și de unde vin tații. Îi spuneam că îmi pare rău pentru că atunci când mă va întreba unde este tatăl lui, noi de ce nu avem o fotografie de familie și cui îi va da felicitarea în formă de inimă pentru Ziua Tatălui, eu nu voi ști ce să îi răspund. Vreau să îi cer iertare copilului nostru care, peste câțiva ani, va plânge în miez de noapte pentru că prietena lui s-a despărțit de el și se va întreba de ce toate femeile sunt la fel. Îmi cer iertare pentru toate poveștile pe care i le voi spune despre tine, despre cât de fericit ai fost în momentul în care ai aflat că va veni pe lume. Despre cât de mult îl iubesti, despre cât de tare ai plâns atunci când s-a născut, despre momentul în care l-ai ținut pentru prima dată în brate. Știu, acestea sunt doar fanteziile mele, care mi-aș fi dorit să fie reale.


Dar, hei, ești iertat. Te iert din toată inima și din tot sufletul meu. Dar și nouă ne pare rău.

Ne pare rău că nu am fost de ajuns pentru tine!
Înțeleg totul pe deplin și nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Îmi dau seama că oamenii vin și pleacă, că nimeni nu poate forța munții să plutească și că nimeni nu-i poate lăsa pe nomazi să rămână. Dragostea pleacă, ura pleacă. Chiar și părinții pleacă. Nu mă aștept să vii la prima lui aniversare sau să fii prezent la nunta lui. Nu mă aștept nici măcar să te gândești sau să-ți amintești de el. Nu mă aștept să ne bați la ușă, dar dacă o vei face, ești binevenit.

Ești binevenit să vezi cel mai frumos cadou pe care mi l-ai făcut. Ești binevenit să îmbrățișezi și să experimentezi dragostea care te așteaptă aici. Nu te-am urât niciodată, nu ți-am purtat niciodată pică. În schimb, ți-am acceptat decizia și am înțeles încotro vrei să te îndrepți.

Pentru că, la urma urmei, ești tatăl copilului meu. Și te iert.


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Imi pare rău că nu  suntem, nu am fost și no vom fi...
Draga mea,Imi pare atat de rau ca nu suntem impreuna, ca nu am fost niciodata si ca poate niciodata nu vom fi. Chiar daca suna dureros, asa este realitatea, si trebuie
Draga Petru Alexandru...  Rămâi cu bine! Adio!
Draga Petru Alexandru, Am decis să îți scriu ultima scrisoare la care m-am gândit de nenumerate ori cum aș putea să mă asigur că o citești. Aș vrea să știi că această
Scoica în care se aude marea....
Și ce ar trebui să zic? Că sunt fericită pentru tine? Că mă bucur? Că îți urez tot binele din lume? Doamne, ce ipocrită aș fi! Îmi spun toți că ar trebui să las totul
Te iert...
Te iert...
Te iert...
03.01.20 Scrisori de dragoste
Am aflat ieri că mâine se însoară marea mea iubire, bărbatul cu care m-aș fi văzut împreună pentru tot restul vieții. Am decis sa scriu tot ce simt în aceste momente.
Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun...
Dragul meu, după ce am aflat că m-ai înșelat, asta e tot ce mai pot să-ți spun... Dragul meu. Aceeași cafea am băut-o în doi dimineața și aceleași cuvinte ne-am spus.
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța mea (scrisoare online)
28.12.19 Scrisori pentru părinți
”Micuța mea, Recent, împreună cu mama ta, căutam ceva în Google. La solicitarea noastră, motorul de căutare a afișat o listă cu cele mai populare cereri din lume. În

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно