Un bărbat, care a iubit cu adevărat, dar a fost respins pentru că nu era bogat
03.01.2020 2 898 0 msbook5

Un bărbat, care a iubit cu adevărat, dar a fost respins pentru că nu era bogat

Scrisori pentru viață
Favorite


   Într-o seară, am dat un search pe Google cu gândul să caut cele mai frumoase nume de fete. Doar un singur nume mi-a atras atenția, și acela a fost Evelina, un înger de fată de care m-am îndrăgostit nebunește. Am căutat vreo zece persoane cu numele Evelina pe Facebook și doar câteva dintre ele mi-au acceptat cererea de prietenie. 

      Am început sa conversăm, i-am făcut un compliment și i-am spus ca nu am mai văzut vreodată o persoană atât de frumoasă. Vorbind zile la rând, am făcut schimb de telefoane. Eu am început să mă atașez de ea. Fiind în zodia Rac, sunt o persoana emotivă, pur și simplu îmi place să iubesc oamenii și îmi place să fiu iubit la rândul meu. Evelina e cu doi ani mai mare decât mine și e studentă la București. Fiind o distanță destul de mare între noi, mi-am luat curajul să-i fac o vizită. Am muncit intens să strâng bani. Efortul meu a fost răsplătit pe măsură, deoarece am început să mă îndrăgostesc și mai mult de ea.

     Eu o iubeam foarte mult. N-o sa știu niciodată cât de mult m-a iubit ea pe mine, dar știu că m-a înțeles mai mult decât oricine altcineva. Când ii ziceam că sunt fraier, ea mă contrazicea și spunea că nu e adevărat. Evelina avea un scop major în viață, își dorea să ajungă om de afaceri. Și pentru asta

era în stare de aproape orice. Era gata să sacrifice chiar și iubirea noastră. E ciudată situația mea. De obicei bărbații sunt oameni de afaceri, nu femeile. Evelina își mai dorea ca eu să-mi depășesc condiția actuală. Vedea în mine un om de succes, un om alături de care să trăiască o viață frumoasă. Fiind foarte frumoasă, era curtată și de alți bărbați, mult mai înstăriți decât mine.          

       Tot ce puteam eu să-i ofer în acel moment era o iubire sinceră și tot sufletul meu. Eram în stare să mut munții din loc pentru ea. Până în momentul în care a mers într-o vizită de afaceri la Lyon, vrând să încerce un nou business, cu cafea. M-a invitat cu tot sufletul sa merg împreună cu ea, însă bugetul nu îmi permitea. De atunci, relația noastră s-a destrămat ușor-ușor, eu sufeream pentru ea, în timp ce ea se întâlnea cu acei bărbați pe care îi credea potriviți pentru ea. Toată această frumoasa poveste a durat aproape șase luni. Dar au fost cele mai frumoase momente din viața mea! Pot să spun că am gustat din adevărata iubire!!! Femeia asta va rămâne mereu în inima mea ca o frumoasă amintire. Acum nu-i port pică, încă mai țin la ea, am încercat să ne împăcăm, dar fără succes. Evelina a fost pentru mine mai mult decât o iubită, ea era parte din mine. Mi-ar fi plăcut să cred că a fost la fel și în cazul ei.

     Poate că toate s-au întâmplat așa și din cauza faptului că eram cu doi ani mai mic decât ea. Luptam în fiecare zi cu mine să devin mai bun pentru ea. În final, am rămas cu amintirile și cu acele momente romantice petrecute atunci când ne vedeam. A fost cea mai frumoasa parte din viața mea. Cât timp am fost cu Evelina, ea era rostul vieții mele. O vedeam pe ea în toate lucrurile. Vocea ei îmi încălzea sufletul. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș munci de o sută de ori mai mult și aș da totul din mine doar pentru ea.

     Ea credea în mine, credea că o să-mi depășesc condiția de om sărac. Însă dorințele ei au fost prea puternice ca să aștepte ziua în care eu voi fi un om de succes.


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment
Te iert...
Te iert...
Te iert...
03.01.20 Scrisori de dragoste
Am aflat ieri că mâine se însoară marea mea iubire, bărbatul cu care m-aș fi văzut împreună pentru tot restul vieții. Am decis sa scriu tot ce simt în aceste momente.
Fericirea
Fericirea
Fericirea
03.01.20 Scrisori din cărți
Eleganță Îngrijește-te, dar nu o face de dragul altora sau pentru a atrage privirile bărbaților! Fă-o pentru tine! Apoi ocupă-te și de atitudine, citește pentru a învăța
Pentru cel mai bun prieten...
Pentru cel mai bun prieten...
Pentru cel mai bun prieten...
01.01.20 Scrisori pentru prieteni
Bună D., știi eu poate nu am fost un prieten destul de bun, uneori nu am fost destul de curajos, nu foarte bun în lucru și nici la ore nu avem cele mai bune rezultate,
Scrisoare pentru un prieten
Scrisoare pentru un prieten
Scrisoare pentru un prieten
28.12.19 Scrisori pentru prieteni
Îţi mai aduci aminte ziua aia, în care ne-am întâlnit prima oară? Eu da, parţial. Mai ştii, eu eram cu fetele într-un colţ, chicoteam ceva, tu erai într-un colţ al
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно