Te iert, chiar dacă ai ales să ne părăsești”
Te iert, chiar dacă ai ales să ne părăsești”

Te iert, chiar dacă ai ales să ne părăsești”

31.10.2022 Scrisori pentru părinți 0
Scrisoare pentru tatăl copilului meu: „Te iert, chiar dacă ai ales să ne părăsești” Te iert. Și probabil că vei avea mereu un loc special în inima mea, în ciuda faptului că ai ales să ne părăsești. Eram singură în baie în momentul în care pe primul și singurul test de sarcină pe care l-am făcut, au apărut cele două liniuțe. Suspinam în timp ce mă uitam la testul pozitiv și mă gândeam „oare cum o să-i spun”? Cumva eram deja pregătită pentru oriceScrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)

Scrisoare pentru micuța mea (scrisoare online)

28.12.2019 Scrisori pentru părinți 0
”Micuța mea, Recent, împreună cu mama ta, căutam ceva în Google. La solicitarea noastră, motorul de căutare a afișat o listă cu cele mai populare cereri din lume. În capul listei figura întrebarea: ”Cum să păstrați bărbatul”. Această întrebare m-a descurajat. Am trecut fugitiv cu vederea câteva dintre sumedeniile de articole despre cum să fii permanent sexuală, când este mai bine să-i duci berea sau tartinele, cum să faci ca bărbatul să devinăScrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)
Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)

Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)

22.12.2019 Scrisori pentru părinți 0
„Mămicuţă dragă, Te iubesc atât de mult că nu îţi poţi imagina. Chiar dacă uneori ne certăm sau nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, eu te iubesc chiar şi atunci. Si nu pentru că eşti mama mea, ci pentru că eşti minunată, puternică, frumoasă, ambiţioasă şi pentru că mereu o să mă iubeşti indiferent de ce aş face. Îi mulţumesc în fiecare seară Lui Dumnezeu că eşti mama mea, că eşti sănătoasă şi că eşti cu noi. Îl rog să te ţină fericită,