Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
28.12.2019 1 587 0 msbook105

Scrisoare pentru micuța mea (scrisoare online)

Scrisori pentru părinți
Favorite


      ”Micuța mea,
      Recent, împreună cu mama ta, căutam ceva în Google. La solicitarea noastră, motorul de căutare a afișat o listă cu cele mai populare cereri din lume. În capul listei figura întrebarea: ”Cum să păstrați bărbatul”.
Această întrebare m-a descurajat. Am trecut fugitiv cu vederea câteva dintre sumedeniile de articole despre cum să fii permanent sexuală, când este mai bine să-i duci berea sau tartinele, cum să faci ca bărbatul să devină mai deștept.
        M-am dezamăgit.
      Micuța mea, toate astea nu sunt adevărate. Tu niciodată nu ai avut, nu ai și nu vei avea această sarcină – ”de a ține un bărbat”.
       Micuța mea, singura ta sarcină este să ții minte că ești demnă de dragostea unui bărbat adevărat. Păstrează această încredere undeva în adâncul sufletului unde nu va putea fi distrusă de refuzuri, pierderi și egoism – de care cu toții avem parte în această viață. (dacă vei reține că nu doar tu, dar oricare om este demn de dragoste și respect, lupta vieții tale poate fi considerată victorioasă. Dar acest subiect va fi detaliat într-o altă scrisoare).
      Dacă vei crede că ești o valoare în sine, vei atrage băiatul capabil să te aprecieze și care va dori să-și petreacă toată viața alături de tine îndrăgindu-te tot mai mult pe zi ce trece.
Micuța mea, vreau să-ți povestesc despre un băiat care nu are nevoie să fie ”ținut” pentru că el singur va dori să fie alături de tine.
        Îmi este indiferent cum ține coatele la masă, important este să nu-și ia privirea de la frumosul tău năsuc atunci când râzi cu poftă.
       Îmi este indiferent dacă știe sau nu să joace golf, important este să se poată juca cu copiii pe care-i vei aduce pe lume și să observe cu uimire și admirație cât de mult îți seamănă.
        Îmi este indiferent cât de curajos este, important e să aibă suficientă forță să-ți permită să-ți manifești ceea ce porți în inimă.
      Cel mai puțin mă interesează pentru cine va vota la alegeri, dacă el te va onora în casa ta și te va respecta profund în sufletul lui.
       Îmi este indiferent ce culoare are pielea lui dacă el va decora relația voastră cu nuanțele răbdării și abilitatea de a vă sacrifica reciproc unul pentru altul, cu vulnerabilitate și sensibilitate.
     Îmi este indiferent ce confesiune religioasă împărtășește sau dacă crește într-o familie nereligioasă, important este dacă a învățat că în viață există lucruri sfinte și dacă știe că fiecare minut din viață în general și fiecare minut alături de tine este sfânt.
       Și ultimul lucru, micuța mea – dacă vei întâlni un astfel de bărbat și dacă el nu va avea nimic comun cu mine, noi, oricum, vom avea una și aceeași valoare comună: TU.
        Pentru că, în final, unicul lucru pe care trebuie să-l faci ca să-l ”ții lângă tine” este să fii tu însăți.
Bărbatul care te va iubi veșnic,Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Draga mea viață (scrisoare online)
Draga mea viață (scrisoare online)
Draga mea viață (scrisoare online)
28.12.19 Scrisori pentru viață
Draga mea viață, Mă gîndesc tot mai mult la tine și încerc să te apreciez. Întîi te-am văzut ca pe o mamă care mă hrănea cu tot ce aveam nevoie dar care atunci cînd
Johnny Cash și June Carter o iubire adevărată!
Johnny Cash și June Carter Mariajul de 35 de ani dintre Johnny Cash și June Carter este unul dintre cele mai cunoscute mariaje din industria de divertisment. Ambii
Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)
„Mămicuţă dragă, Te iubesc atât de mult că nu îţi poţi imagina. Chiar dacă uneori ne certăm sau nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, eu te iubesc chiar şi atunci. Si
Începutul Sfîrșit?
Începutul Sfîrșit?
Începutul Sfîrșit?
28.12.19 Scrisori de dragoste
Bună frumoasa mea Sofia, îți scriu de undeva departe poate dintr-o amintire, și nuștiu dacă ți le voi trimite-o vreodată. Știu și am înțeles de la început că am multe
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно