Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)
22.12.2019 4 069 0 msbook105

Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)

Scrisori pentru părinți
Favorite


    „Mămicuţă dragă, Te iubesc atât de mult că nu îţi poţi imagina. 
     Chiar dacă uneori ne certăm sau nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, eu te iubesc chiar şi atunci. Si nu pentru că eşti mama mea, ci pentru că eşti minunată, puternică, frumoasă, ambiţioasă şi pentru că mereu o să mă iubeşti indiferent de ce aş face. Îi mulţumesc în fiecare seară Lui Dumnezeu că eşti mama mea, că eşti sănătoasă şi că eşti cu noi. Îl rog să te ţină fericită, împlinită, veselă şi liniştită. Îl rog să aibă grijă de tine atunci când eu nu pot. Mami, eşti fără îndoială cea mai importantă fiinţă din viaţa mea şi îţi mulţumesc din suflet pentru tot ce eşti şi ai făcut pentru mine. Uneori stau şi mă gândesc la câte provocări ai făcut faţă şi atunci îmi dau seama cât de specială eşti. Îţi mulţumesc din suflet, mama, că m-ai ţinut în burtica 9 luni de zile şi că ai avut grijă să îmi fie bine acolo. Îţi mulţumesc că ai fost în travaliu atâtea ore şi că ai trecut prin atâtea dureri ca să mă nasc bine.  
      Mulţumesc că mi-ai dat să mănânc atâţia ani şi că ai avut grijă ca hrana să nu îmi lipsească. Mulţumesc că faci cea mai bună mâncare. Mulţumesc că ai avut grijă să fiu sănătoasă încă de mică şi că te-ai străduit să mă vindec atunci când am fost bolnavă. Mulţumesc, mama, că m-ai învăţat atât de multe lucruri încât aş umple o carte întreagă dacă m-aş pune să le pun pe hârtie. Fără tine, mama, nu aş fi ştiut cum să fiu politicoasă şi să-i ajut pe ceilalţi, cum să fiu cinstită sau cum să fac lucrurile bine. Mamă, mulţumesc că m-ai învăţat să fiu harnică, să muncesc inteligent, să economisesc, să apreciez fiecare lucru bun sau rău şi să am credinţă în Dumnezeu. Mulţumesc, mama, până şi pentru bătăile pe care mi le-ai dat. Mulţumesc că ai fost un exemplu pentru mine. Mulţumesc că ceea ce sunt şi am se datorează în mare parte ţie, mama. Mamă, tu ai avut grijă să am valori morale înalte. Ai avut grijă să devin OM, un om bun, valoros şi sper să pot face şi eu într-o bună zi la fel.                  
       Mulţumesc, mama, pentru grija care o ai pentru mine, surorile mele, nepoţii pe care îi ai, chiar şi pentru bărbaţii pe care noi i-am ales să ne împărţim viaţa. Mulţumesc, mama, că te bucuri pentru noi, că ai făcut sacrificii ca noi să fim bine, că ne-ai ţinut pe toate împreună când ai rămas singură cu 4 copii, că ai plâns şi ai râs cu noi. Mulţumesc că ai fost şi eşti lângă mine. Mulţumesc că de fiecare dată ai găsit puterea să mergi mai departe. Mulţumesc că eşti minunată. Te iubesc mama! Sper din suflet ca Dumnezeu să îţi dea atât de multă bucurie încât să nu îţi fi putut imagina că poate exista vreodată. La mulţi ani, mama! 


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Temnița noastră, a tuturor, se află în capul nostru
Temnița noastră, a tuturor, se află în capul nostru Am făcut liceul în sat. Nu pentru că nu aș fi putut să-l fac la oraș, dar așa au vrut părinții. Să mă „supravegheze”
Începutul Sfîrșit?
Începutul Sfîrșit?
Începutul Sfîrșit?
28.12.19 Scrisori de dragoste
Bună frumoasa mea Sofia, îți scriu de undeva departe poate dintr-o amintire, și nuștiu dacă ți le voi trimite-o vreodată. Știu și am înțeles de la început că am multe
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.
În memoria tatălui meu
În memoria tatălui meu
În memoria tatălui meu
18.12.19 Scrisori pentru îngeri
Draga tată, Nu știu cîte știai tu despre calculatoare, eu una, nu foarte multe. Dar am auzit că sunt niște chestii care se cheamă sloturi de memorie. Oh well. Eu cred că

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно