Iubitul meu soț...
03.02.2021 2 038 0 msbook105

Iubitul meu soț...

Scrisori de dragoste
Favorite


Scumpul meu soț!
  A-mi pune sentimentele pe hârtie este foarte dificil, simt incapacitatea de a-mi exprima în cuvinte ceea ce simt și trăiesc cu adevărat. Dar a vorbi despre ele este și mai dificil. Prin urmare, astăzi voi încerca să întruchipez dragostea în cuvinte. Dacă mi s-ar cere să-mi descriu sentimentele pentru tine, cu greu aș fi reușit să găsesc o descriere completă și veridică. E complicat să găsesc asemenea cuvinte care ar putea transmite plinătatea experiențelor mele care apar la o simplă gândire la tine, iubitule. Prin urmare, cea mai bună explicație pentru măreția sentimentelor mele vor fi simplele momente pământești conectate cu tine și fără de care pur și simplu nu îmi pot imagina viața.  Îmi place când plouă afară, iar noi, acoperiți cu o pătură, ne amintim de prima noastră întâlnire. Și deși fiecare dintre noi știe această poveste pe de rost, vom găsi întotdeauna ceva romantic și amuzant în amintirile noastre. Prin urmare, ploaia în astfel de momente nu ne strică niciodată dispozițiile, ci dimpotrivă, parcă ne unește și mai mult.
  Iubitul meu soț, dacă ai ști cât de mult îmi place să discut cu tine despre cele mai serioase lucruri, cum ar fi, de exemplu, dispozitivul cu imprimantă 3D sau principiul decompresiei. Și, deși în aceste momente mă regăsesc adesea în rolul de ascultător, acest sentiment îmi arată că sunt incontinuu legată de iubitul meu și îi oferă iubirii mele o nouă profunzime.
  Îmi place când rezolvi problemele pe care nu le pot rezolva eu. Chiar și cele mai simple, cum ar fi atunci când muți canapeaua grea în timpul curățeniei sau bați un cui în perete. Mă simt atât de fragilă și protejată în aceste momente și vreau întotdeauna să mă sprijin de umărul tău curajos în perioadele dificile.

  Foarte des simt valurile de tandrețe și bunul tău simț. Sunt mereu atinsă de glumele tale, chiar și cele mai ridicole, de încercările tale de a găti ceva comestibil, având în vedere că nu știi absolut cum să gătești, de încercările de a fi drăguț cu prietenele mele, de refuzurile tale de a urmări meciurile de fotbal în favoarea serialului meu preferat. Mi se pare că tocmai astfel de momente pot arăta toată versatilitatea și profunzimea relațiilor dintre noi.
  Un moment favorit este, dragostea mea, când copilul nostru, deschizându-și ochii după somnul dulce, îți seamănă ție. La fel ca și tine mă privește surprinzător în primele secunde și apoi începe din nou să adoarmă ușor. Ador să vă privesc dormind!
 
  Ce zici de o pauză de weekend, scumpule? Promit să te răsfăț cu un cappuccino delicios și să-i mulțumesc soartei că jumătatea mea s-a adeverit a fi capabilă să reziste tuturor capriciilor mele. Jur să iau un exemplu din rezistența ta.
  Sunt mândră că ești soțul meu, mândră de fiecare faptă și de fiecare idee a ta. Ești idealul pentru mine. Sunt sigură că și peste 20 de ani sentimentele noastre vor rămâne la fel de puternice, tandre, blânde și romantice. Nu mă voi sătura niciodată să vizionez filme cu tine, să te îmbrățișez, să te sărut!
  Mulți oameni se întreabă ce au – dragoste sau pur și simplu simpatie. Cu ce să compari, dacă mai înainte acest sentiment luminos nu ți-a vizitat inima? Ei bine, dragostea este incomparabilă și, totodată, simplă. Mă uit la tine, dragostea mea, și înțeleg că aici este iubire și sunt fericită!


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Zilnic îți transmit “scrisori” de dragoste prin cuvintele mele și prin săruturi.
Scrisoare Superbă De Dragoste Nu este necesar ca iubitul tău să plece undeva pentru ca tu să-i scrii o scrisoare de dragoste. Este potrivit chiar dacă dormiți pe același
Dragă militarule
Dragă militarule
Dragă militarule
24.01.21 Scrisori pentru viață
În urmă cu aproape opt ani, emisiunea militară de la Radio România Timişoara difuza un proiect intitulat „Scrisori pentru militari”. Un grup de elevi de la Liceul
Mai mult decât sacrificiul
Mai mult decât sacrificiul
Mai mult decât sacrificiul
17.01.21 Scrisori din cărți
Când Marguerite îşi găsise dragostea vieţii şi întrezărea un viitor luminos, cu posibilitatea de a-şi lăsa trecutul în urmă, a trebuit să renunţe la promisiunea noii
Iertare...
Iertare...
Iertare...
10.01.21 Scrisori din cărți
„Dama cu camelii” este romanul care l-a scos pe Alexandre Dumas – fiul din umbra tatălui său. Este un roman autobiografic dar, în acelaşi timp, o radiografie atemporală
Scrisori din Vestul Sălbatic
Scrisori din Vestul Sălbatic
Scrisori din Vestul Sălbatic
03.01.21 Scrisori din cărți
Karl May este un scriitor cu un fin şi neobişnuit simţ al umorului. Romanul „ Urmaşii lui Winnetou ” începe cu un schimb epistolar prin care Old Shatterhand este invitat

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно