Zilnic îți transmit “scrisori” de dragoste prin cuvintele mele și prin săruturi.
03.02.2021 1 792 0 msbook105

Zilnic îți transmit “scrisori” de dragoste prin cuvintele mele și prin săruturi.

Scrisori de dragoste
Favorite


Scrisoare Superbă De Dragoste

    
Bună ziua, fericirea mea!
  Astăzi, soarele strălucește puternic după geam, iar fulgii de zăpadă argintii cad liniștit… Astăzi mă poți compara cu un fulg de zăpadă și cu soarele. Soarele sunt eu, iar fulgii de zăpadă sunt cuvintele pe care le citești în această scrisoare. Zăpada de scrisori nu este deloc rece, pentru că fiecare “bucățică” a scrisorii este plină de dragoste.
  Am vrut să încep mesajul meu cu un „salut” banal, dar mi-am schimbat părerea. Tu meriți cele mai frumoase cuvinte! Toate poeziile, epopeele, romanele din lume de parcă ar fi scrise pentru tine!
  Te ador! Am înțeles acest lucru mai ales când s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Ne-am certat, iar tu ai spus că trebuie să pleci, ca nu mai putem fi împreună. Cu toate acestea, mai târziu ne-am împăcat. Iar peste câteva zile nu ai răspuns la apeluri, nu ai răspuns la mesaje, nu m-ai apelat înapoi. Ceea ce era mai înspăimântător în comportamentul tău era că nu ai apelat înapoi. Am chinuit telefonul, dar erai indisponibil… Am început să fac curățenia generală în casă și se pare că asta m-a ajutat puțin. Într-un colț, în spatele canapelei, am găsit un avion de hârtie.  Pe o aripă a avionului era scris „te iubesc!”, iar pe a doua – „te iubesc foarte mult!”. Pestre trei minute, avionul a fost complet inundat în lacrimile mele. Am crezut că ai decis să-ți iai rămas bun de la mine. Lacrimile mele s-au vărsat pe haine și pe podea într-o grindină nesfârșită. Pentru mine era foarte important să te întorci acasă. Și te-ai întors! Pentru că te iubesc nebunește! Pentru că, de asemenea, mă iubești foarte mult, pentru că nu putem trăi unul fără altul! Îmi pierd mințile când mă atingi și vreau ca aceste atingeri să nu se oprească niciodată! Știu că acest lucru este imposibil, pentru că atât tu, cât și eu, mai avem și alte lucruri de care ne pasă. Dar te rog un singur lucru: extinde acest paradis! Sunt toată alcătuită din dragostea mea pentru tine. Aruncă o privire mai atentă spre mine și vei vedea că fiecare parte a corpului meu este pătrunsă de sentimentele pentru tine. Acesta nu este un vis!

  Să știi că îmi plac săruturile tale. Sunt atât de dulci! Dacă săruturile ar fi un fel de desert, atunci aș spune că l-am descoperit pe cel mai delicios dintre toate! Iubesc brațele tale – sunt la fel de ușoare ca o adiere și la fel de tandre ca atingerea petalelor de trandafir. De multe ori mi-ai dat trandafiri. Eu nu le arunc nici după ce se ofilesc. Le depozitez nu numai în inima mea, ci și într-o cutie specială. Mi-ai dăruit această cutie în ziua primei noastre întâlniri. Mă simt bine când o deschid. Este un „păzitor” al amintirilor noastre cele mai semnificative! Iubesc sincer cadourile pe care mi le-ai oferit. Dar cutia este un cadou fabulos! Îți sunt recunoscătoare pentru ea!
  Îți amintești cum te-ai înroșit și te-ai intimidat când m-ai sărutat prima dată? Eu îmi amintesc! Acest lucru nu se va uita niciodată! M-ai atins cu buzele tale atât de moi, atât de liniștite și de atente, de parcă ți-era teamă că mă voi topi. Am răspuns săruturilor tale. Erai atât de pasional și romantic. Te iubesc! Strig despre asta cu toate gândurile mele și cu toate frazele pe care le citești acum. Te iubesc! Și sunt fericită, crede-mă.
  Nu ți-am povestit niciodată despre visul meu mic, dar misterios. Acum este momentul în care vreau să-ți spun totul. Visez să nu ne mai întoarcem în trecut, ci să decorăm prezentul cu evenimente noi. De ce a apărut acest vis? Pentru că au fost multe lucruri în trecutul nostru pe care aș dori să le schimb! Singurul lucru pe care vreau să-l păstrez în memoria mea pentru totdeauna este tandrețea trupului tău și gingășia tuturor cuvintelor tale. Tu ești cel mai bun om din întreaga lume și vei rămâne așa până când viața „respiră” în mine!
Scrie-i jumătății tale despre iubire. Dedică-i o scrisoare în care vor fi trecute toate sentimentele de dragoste pentru el! Transpune emoțiile din sufletul tău în ceva ce poate fi pipăit!


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Fulg de nea!
Fulg de nea!
Fulg de nea!
22.11.22 ---
A nins in alb si indelung!Admiram pe geam metsmorfozele din natura si fără să vreau ma gandeam la tine!Pe unde esti,ce faci? De ce nu esti langa mine Iarna este
Un profesor italian a devenit faimos pentru temele de vacanță date elevilor săi
Cesare Cata este profesor la o şcoală din Fermo, Italia şi le-a oferit elevilor săi o temă de vacanţă împărţită în 15 subpuncte care a devenit virală în întreaga lume,
Recunoştinţă
Recunoştinţă
Recunoştinţă
07.03.21 Scrisori din cărți
În cartea „Norwegian Wood”, Haruki Murakami imaginează un tânăr, Toru Watanabe, prins între două iubiri. Una pentru o fată pe care o cunoaşte din copilărie, Naoko,
Voi fi a ta pentru totdeauna! Numai a ta
Voi fi a ta pentru totdeauna! Numai a ta
Voi fi a ta pentru totdeauna! Numai a ta
03.02.21 Scrisori de dragoste
Cea Mai Emoționantă Scrisoare De Dragoste Iubirea deschide noi calități în oameni, iar scrisorile de dragoste pot deschide noi orizonturi într-un cuplu. Încearcă!
Iubitul meu soț...
Iubitul meu soț...
Iubitul meu soț...
03.02.21 Scrisori de dragoste
Scumpul meu soț! A-mi pune sentimentele pe hârtie este foarte dificil, simt incapacitatea de a-mi exprima în cuvinte ceea ce simt și trăiesc cu adevărat. Dar a vorbi
Soarele meu din suflet
Soarele meu din suflet
Soarele meu din suflet
03.01.20 Scrisori de dragoste
Știi că azi am fost frumoasă? Azi am fost frumoasă, iubitul meu, dar tu nu m-ai văzut. Azi mi-a fost soare în suflet, dar mi-ai fost și tu. Sunt seri în care miroase a

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно