Fericirea
03.01.2020 2 280 0 msbook105

Fericirea

Scrisori din cărți
Favorite


Eleganță 
     Îngrijește-te, dar nu o face de dragul altora sau pentru a atrage privirile bărbaților! Fă-o pentru tine! Apoi ocupă-te și de atitudine, citește pentru a învăța lucruri noi, zâmbește des și educă-te frumos. Deosebește-te de ceilalţi! Cum? Fii tu însăţi! Așa, cu bune și cu rele. Iubește-te atât de mult încât să nu renunți la demnitate! Fii eroina vieții tale! Frumusețea este trecătoare. Degeaba ai buze perfecte, dacă vorbești ca la piață. Degeaba porți tocuri înalte, dacă ai standarde joase! Trebuie să arăți bine și să gândești la fel! Așadar, fă-te frumoasă pentru tine, nu pentru a da pe spate un bărbat! Luptă pentru visurile tale! Frumusețea atrage privirile bărbaților, în timp ce sufletul atrage respectul și iubirea acestora.

Unicitate
    Îmi iubesc defectele, ridurile și vergeturile pentru că fac din mine o femeie și mă deosebesc de restul, povestesc istoria vieții mele. Nu sunt perfectă, dar iubesc ceea ce sunt astăzi. Nu mă voi schimba pentru tine sau pentru oricine altcineva, eu sunt stăpâna vieții mele și întotdeauna voi face ceea ce simt! Mi-a trebuit timp și ambiție pentru a ajunge aici!

Speranță 
    Când simt că nu mai pot, privesc în jurul meu, văd câte am obținut până acum și realizez că totul depinde de mine. Astăzi sunt puternică, deși sufletul îmi este obosit, merg înainte cu fruntea sus și nu capitulez. Cine a spus că femeile sunt perfecte? Mai greșim și noi, într-adevăr. Dar de cele mai multe ori suntem cele care au de suferit, părăsite sau înșelate. Nu suntem perfecte, dar ceea ce contează este că învățăm din greșeli şi mergem înainte.

Uimire
Dragostea revine în viața ta
atunci când te aștepți mai puțin.
Între timp, bucură-te de viață,
de oamenii dragi și importanți din viața ta,
pentru că viața este un sejur
cu bilet mult prea scump
pentru a nu fi trăit din plin.


Neliniște

    Are momente în care pare copilăroasă, mofturoasă, supărăcioasă și nehotărâtă. Pusă în fața greutăților, se transformă într-o luptătoare fără frică, pregătită să înfrunte orice fără a depinde de ceilalți. O deosebești dintre celelalte, are întotdeauna zâmbetul pe buze și ascultă doar glume inteligente. Nu îi plac lingușitorii, nu caută complimente gratuite. Nu își dorește atenția tuturor, își dorește atenția omului pe care îl iubește. Nu caută un bărbat care să o întrețină, ea mai crede în iubire adevărată. E diferită de celelalte, se bucură pentru gesturile mici, te pierzi în ochii ei atunci când plânge pentru că, deși pare întotdeauna puternică, ea este fragilă. 

Trecut
     De ce mi-e dor? De mine, când iubeam cu adevărat. De copilărie și de clipele în care mă bucuram de viață fără prea multe griji; nu-mi băteam capul cu atâtea probleme și cuvintele unora parcă nu-mi doborau sufletul. Nu aveam așteptări, deci nu cunoșteam sensul cuvântului dezamăgire. Nu aveam pretenții, ce bine era! Îmi este dor să mă pot arunca în brațele mamei mele și să fie bine. Astăzi, nu mai este așa, sunt departe și totul depinde de mine.
 
Fericire
     Decât să sufăr... prefer să fiu singură, pretenţioasă, dar fericită! M-am chinuit să ajung aici, m-am ridicat de nenumărate ori și am petrecut prea multe nopți plângând. Nu-mi pot permite ca un bărbat oarecare să vină, să distrugă totul, ca apoi să mă lase cu visurile făcute țăndări. Nu am timp de pierdut, zi de zi, mi-am clădit speranțe și lupt pentru mai bine, să ajung acolo unde mi-am dorit. Nu sunt egoistă, dar viața m-a învățat să pretind din ce în ce mai mult! Când vine vorba de bărbați, pășesc lent și cu grijă. Nu-mi deschid sufletul în fața oricui, în patul meu ajung doar bărbații adevărați, cei care nu se mai prostesc și știu a-și iubi femeia! Poţi să zici că sunt arogantă, dar eu cu proștii nu am ce discuta! Caut bărbatul care, înainte de a-mi privi în decolteu, îmi citește-n suflet

Echilibru
      Eu nu am depins și nu voi depinde de un bărbat. Din acest motiv mă chinui și îmi asum responsabilitățile: dacă îmi doresc ceva, îmi cumpăr. Dacă vreau să ajung undeva, lupt și insist. Am învățat că în viață trebuie să lupți, altfel fericirea nu pică din cer: deseori trebuie să rabzi și să nu capitulezi. Dacă nu mă simt iubită, voi pleca.Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Drag om minunat...
Drag om minunat...
Drag om minunat...
21.08.22 Scrisori pentru viață
Nina Ștefan - Războiul sufletului
– Tu cine ești? – Un copac. – Al cui? – Privit de jos sunt al cerului, dar privit de sus sunt al pământului. De sus mă țin razele soarelui, iar de jos mă țin rădăcinile.
Iubirea nu e un târg. Iubirea e o certitudine.
“Iubirea nu este un târg”, spunea Rebreanu, “te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc.” Sunt multe feluri de a iubi.
Când sunt tristă vreau să fiu lăsată să fiu tristă...
De fiecare dată când sunt deprimată sunt tentată să închid facebook-ul. Facebook-ul este plin de citate, care mai de care mai pozitive, toată lumea ”pozează” că-i
Dacă o iubești... Dacă îl iubești...
Dacă o iubești... Dacă îl iubești...
Dacă o iubești... Dacă îl iubești...
28.03.21 Scrisori pentru viață
Dacă te porţi iubitor faţă de cineva, vei primi iubire – deoarece iubirea se întoarce întotdeauna către ea însăşi.” - Paul Ferrini Dacă o iubeşti, ascult-o, chiar dacă
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța mea (scrisoare online)
28.12.19 Scrisori pentru părinți
”Micuța mea, Recent, împreună cu mama ta, căutam ceva în Google. La solicitarea noastră, motorul de căutare a afișat o listă cu cele mai populare cereri din lume. În

fericire tristețe frumusețe echilibru
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно