Johnny Cash și June Carter o iubire adevărată!
23.12.2019 1 282 0 msbook105

Johnny Cash și June Carter o iubire adevărată!

Scrisori din cărți
Favorite


 Johnny Cash și June Carter
      Mariajul de 35 de ani dintre Johnny Cash și June Carter este unul dintre cele mai cunoscute mariaje din industria de divertisment. Ambii cântareți de blues și country, și parteneri pe scenă, căsătoria lui Johnny cu June a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor. În 1968, după 12 ani de la prima lor întâlnire în backstage la Grand Ole Opry, Cash i-a propus lui June în timpul unui concert în Ontario, să se căsătoreasă.
      În data de 1 martie 1968, cei doi s-au căsătorit în Franklin, Kentucky. Au continuat să concerteze împreuna încă 35 de ani, până la moartea lui June, în 2003, și au câștigat chiar și douș premii Grammy pentru duet. 
Una dintre scrisorile pe care Johnny le-a trimis lui June a fost votată în 1994 ca cea mai romantică scrisoare a tuturor timpurilor, într-un top realizat pentru Valentine’s Day, de o publicație americană.
  „Am îmbătrânit și ne-am obișnuit unul cu altul. Gândim la fel. Ne citim gândurile. Știm ce vrea celălalt fără să întrebăm. Câteodată ne enervăm unul pe altul. Poate că, uneori, fiecaruia i se pare că celuilalt i se cuvine. Dar din când în când, cum se întâmplă azi, mă gândesc la lucrurile astea și-mi dau seama cât de norocos sunt să-mi împart viața cu cea mai extraordinară femeie pe care am cunoscut-o”îi scria Johnny soției la împlinirea vârstei de 65 de ani.Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Scrisoare de dragoste  pentru Strumfi, iubirea mea
Scrisoare de dragoste pentru Strumfi, iubirea mea! Acum cînd dragostea noastră a cunoscut nemurirea... și inimile noastre fericirea... cînd sufletele noastre unul după
Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)
„Mămicuţă dragă, Te iubesc atât de mult că nu îţi poţi imagina. Chiar dacă uneori ne certăm sau nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, eu te iubesc chiar şi atunci. Si
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea  te învață cum să iubești!
Dragostea te învață cum să iubești!
21.07.21 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно