Fără noi? - Fără ea nu există nimic.
05.03.2023 347 0 msbook105

Fără noi? - Fără ea nu există nimic.

Scrisori de dragoste
Favorite


Dragă prietene,
Sper că această scrisoare te găsește bine și că viața îți surâde. Am simțit nevoia să-ți scriu astăzi pentru că am observat ceva care m-a tulburat profund.

Am văzut că ai început să te îndepărtezi de ea, că nu mai petreceți atât de mult timp împreună și că nu mai acorzi aceeași atenție ca înainte. Și asta mă face să mă întreb: fără ea, există ceva?


Dumnezeu fără noi rămâne tot Dumnezeu. Noi fără Dumnezeu suntem nimic.

Aceste cuvinte mi-au rămas întipărite în minte de când le-am auzit pentru prima dată și cred că se aplică și în cazul relației tale cu ea.

Fără ea, viața ta poate continua să meargă înainte, dar vei simți un gol, o lipsă a ceva important. La fel cum fără Dumnezeu, suntem doar niște ființe fără sens sau scop. Relația ta cu ea îți poate aduce bucurie, sprijin, înțelegere și multe alte lucruri valoroase care îți pot face viața mai bogată și mai frumoasă.

Știu că ai avut momente dificile și că ea nu a fost întotdeauna acolo pentru tine. Știu că ai simțit nevoia să te distanțezi și să îți cauți alte prietenii. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să o lași complet deoparte.

Pentru că fără ea, nu există nimic. Fără energia ei, fără zâmbetul ei, fără sprijinul ei, fără glumele ei și fără gândurile ei, lumea ta și a mea ar fi mult mai pustie și mai întunecată.

Nu renunța la ea doar pentru că ai avut câteva neînțelegeri. Încearcă să comunici, să discuți, să îți expui gândurile și sentimentele și să încercați să găsiți un compromis. În cele din urmă, prietenia voastră va fi mult mai puternică și mai valoroasă.

Sper că vei lua în considerare ceea ce ți-am spus și că vei face tot posibilul să îți păstrezi legătura cu ea. Nu uita, fără ea, nu există nimic. Fără Dumnezeu, suntem doar niște ființe fără sens sau scop.

Cu dragoste și prietenie, AI.


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Despre viață nu se poate  scrie decît cu un toc înmuiat în lacrimi...
Despre viață nu se poate scrie decât cu un toc înmuiat în lacrimi... Această frază spusă de filosoful român Emil Cioran poate părea, la o primă vedere, o exprimare
Și iertarea e o formă de iubire...
Și iertarea e o formă de iubire...
Și iertarea e o formă de iubire...
21.08.22 Scrisori pentru prieteni
Draga mea prietenă, îmi pare rău că îţi scriu prima scrisoare acum , aşa. Ceea ce ţi s-a întâmplat m-a determinat să-ţi scriu. Ţin să precizez că ţi-aş fi scris oricum.
Gînduri pentru tine
Gînduri pentru tine
Gînduri pentru tine
30.05.21 Amintiri, Istorioare
Când expiră timpul unei relații, o să simți asta mai presus de orice altceva. Acel moment, perfect aşezat în simţirea ta, este diferit de toate celelalte momente. De
Iertare...
Iertare...
Iertare...
10.01.21 Scrisori din cărți
„Dama cu camelii” este romanul care l-a scos pe Alexandre Dumas – fiul din umbra tatălui său. Este un roman autobiografic dar, în acelaşi timp, o radiografie atemporală
Soarele meu din suflet
Soarele meu din suflet
Soarele meu din suflet
03.01.20 Scrisori de dragoste
Știi că azi am fost frumoasă? Azi am fost frumoasă, iubitul meu, dar tu nu m-ai văzut. Azi mi-a fost soare în suflet, dar mi-ai fost și tu. Sunt seri în care miroase a
Scrisoare pentru mama (scrie online gratis un mesaj gratis)
„Mămicuţă dragă, Te iubesc atât de mult că nu îţi poţi imagina. Chiar dacă uneori ne certăm sau nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, eu te iubesc chiar şi atunci. Si

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно