simțim, iubim, și totuși   greșim, nu din întîmplare, ci din alegere....
24.06.2021 544 0 msbook105

simțim, iubim, și totuși greșim, nu din întîmplare, ci din alegere....

Scrisori de dragoste
Favorite- Cred că e mai bine să ne despărțim...
- Da, poate ai dreptate, i-am răspuns. 
 Ea m-a privit în ochi, apoi s-a întors în cameră. Eu am rămas pe balcon, fumând din ultima țigară. Când m-am dus și eu în cameră, ea își împacheta lucrurile. Atunci am simțit că lumea mea se prăbușește. Voiam să îi arunc tot din bagaj, să încui ușa și să nu o las să plece, dar știam că îi fac mai mult rău. Și deja am rănit-o prea mult. Mi-am făcut curaj și m-am așezat pe canapea, butonând telefonul fără nici un rost, doar pentru a-mi stăpâni lacrimile. O priveam pe furiș, admirându-o pentru ultima oară. Parcă era tot mai frumoasă...Îi sună telefonul. Ea răspunde și îi spune că va coborî în zece minute. În mintea mea acum erau o mie de întrebări: cine a sunat-o, unde va pleca, cu cine va locui de acum? Simțeam o gelozie puternică, ce nu își mai făcuse apariția până acum. Am încercat să mă calmez, butonând în continuare telefonul. 
  - Eu am terminat, îmi spuse ea, stăpânindu-și lacrimile. Ți-am lăsat o parte din pozele cu noi...este alegerea ta ce vei face cu ele. Eu le voi păstra, să știi. Reprezinți patru ani frumoși din viața mea pentru care îți mulțumesc. 
  - Mă urăști? am întrebat-o. 
  - Nu, nu te urăsc. A fost decizia ta la momentul respectiv. Asta ai simțit să faci. Nu te urăsc, doar că m-ai dezamăgit. 
 - Știu că nu mai pot face nimic ca să rămâi alături de mine, dar, te rog, iartă-mă! Atât îmi mai doresc.
 - Tu ești cel care trebuie să se ierte pentru că nu ți-ai putut stăpâni slăbiciunile, deși știai că acasă te așteaptă o femeie care te iubea sincer. Acum trebuie să plec. Să ai grijă de tine!
 - Și tu să ai grijă. Sper că vei fi fericită și împlinită. Pot să te îmbrățișez?
  Ea nu mi-a răspuns, dar după patru ani îi cunoșteam fiecare gest. Am strâns-o puternic în brațe pentru ultima oară...Plângeam și nu îmi era rușine, pentru că ea merită lacrimile mele. Am ajutat-o să ducă bagajele jos, iar in pragul ușii mi-a spus: 
 - Puteai să mă faci tu fericită, nu să îmi dorești fericirea cu altcineva. 
 Cuvintele astea mi-au cutremurat inima. De câte ori îmi aduceam aminte de ea, de atâtea ori îmi răsunau în minte. Am fost un prost, am pierdut-o pe femeia vieții mele. 
     ....iarta ma...hmm...un cuvant pe buzele multora. Multi dintre noi il rostim in speranta ca cel de langa noi ne va si ierta. Sau gasim in acest cuvant o plasa de siguranta pentru noi inşine ca persoane,nu pt relatie  cand a r trebui sa fim sinceri ca sa nu fim nevoiti as folosim acel cuvant. Pe ea...nu o oierzi intr o zi, o pierzi in timp, si daca pleaca , nu se va mai intoarce vreodata.Sa fi sigur de asta. 
     Si daca I ceri sa te ierte....nu te culca pe o ureche...ea te iarta, dar nu uita.  De acum,  ce nu mai ti in brate,  vei tine in suflet
      Cat de incapator poate fi un suflet? Nu stiu, si nu cred ca vreau sa aflu...


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Vis
Vis
Vis
25.11.23 ---
Am avut un vis, o fantezie desprinsă parcă din realitate sau poate o dorință cu o durată ce pare a cuprinde o întreagă viață... O iubire căutată, așteptată sau pierdută?
Am minţit, iartă-mă..
Am minţit, iartă-mă..
Am minţit, iartă-mă..
21.08.22 Scrisori de dragoste
Dragă străină, ştiu că am promis sufletului, copilului, mie, ţie, că aceea a fost ultima scrisoare, că acelea mi-au fost ultimele cuvinte. Dar nu le pot opri pe acestea.
Ciocolată amăruie de Irina Binder
Ciocolată amăruie de Irina Binder
Ciocolată amăruie de Irina Binder
13.10.20 Scrisori din cărți
“Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărțim, ci că mergeam să ne așteptăm altundeva.” Cesare Pavese La început ne aveam doar unul pe celălalt.
Un ultim mesaj al unei femei pentru dragostea ei din trecut.
„Acum nouă ani, credeam ca nu te iubesc, însă... acum am aflat că te iubeam prea mult.” Acum nouă ani credeam ca nu te iubesc însă... acum am aflat că te iubeam prea
Te iert...
Te iert...
Te iert...
03.01.20 Scrisori de dragoste
Am aflat ieri că mâine se însoară marea mea iubire, bărbatul cu care m-aș fi văzut împreună pentru tot restul vieții. Am decis sa scriu tot ce simt în aceste momente.
Dragă inimă
Dragă inimă
Dragă inimă
13.01.20 Amintiri, Istorioare
Bună dragă inimă, îți scriu ție, cea care mă aștepți, de ce mă sufoci cu căldură și îmi strîngi sufletul în menghină,ce aștepți de la mine, care e menirea mea, cum să

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно