Ce este viața?
13.04.2021 1 957 0 msbook105

Ce este viața?

Scrisori pentru viață
Favorite


Ce este viața ?
Viața în cuvinte
Când o ușă se închide, alta se deschide.
1. Sunt unelte ale destinului care te fac să îți schimbi direcția și să găsești alte uși pentru viitorul tău. Mâinile destinului te îndrumă spre o altă direcție care este mult mai bună pentru tine și care îți va aduce fericire garantată.
2. Te învață cum să renunți la ce nu poți avea și să accepți că anumite lucruri pot fi luate de lângă tine și, indiferent de cât de mult ți-ai dori, nu poți face nimic în privința asta.
3. Te învață că stând în fața ușilor închise este doar o pierdere de timp deoarece nimeni nu le va deschide pentru tine... în plus, sufletul tău va avea de suferit.
4. Sunt o adevărată lecție de viață deoarece te fac să realizezi că, indiferent de vârsta pe care o ai și experiența de viață, încă nu știi ce este mai bine pentru tine.
5. Îți oferă pacea minții pentru că începi să înțelegi că nu poți să te întorci în trecut și să forțezi lucrurile să fie așa cum erau odinioară.
6. Îți amintesc de toate celelalte uși închise care nu au dus la nimic frumos în viața ta; acum înțelegi că acestea au fost închise pentru un motiv și îți dai seama cât de recunoscătoare ești că nu s-au deschis la momentul la care tu voiai.
7. Te obligă să ieși din zona de confort și să încerci toate cheile la uși diferite până când una dintre acestea se va deschide.
8. Te învață cum să mergi mai departe când descoperi că meriți mult mai mult decât să pierzi timpul în fața unei uși închise.
9. Îți oferă șansa de a avea mai multă încredere în destinul tău, în Univers. Sunt amintiri puternice despre cum funcționează viața uneori; sunt uși închise pe care tu le vrei deschise și uși deschise pe care tu le vrei închise. Uneori nu depinde de tine... ci de soartă.
10. Te învață că unele uși ascund multe secrete întunecate în spatele lor; secrete care ar putea să îți rănească sufletul dacă le deschizi. Ele sunt exemple ale modului în care lucrurile pot arăta extraordinar de frumos la exterior și incredibil de urât în interior.
11. Îți arată care sunt ușile pe care le vrei deschise pentru viitorul tău și ușile pe care ți-ai dori să le închizi pentru totdeauna.
12. Te îndrumă către persoanele potrivite în viața ta - acelea care vor avea grijă de sufletul tău.
Text preluat.


Comentarii (0)
Add comment
Lasă un coment

Onestitate
Onestitate
Onestitate
14.03.21 Scrisori din cărți
Ziua următoare serii „fatidice” a aniversării celor 20 de ani, Naoko a dispărut din Tokio. După mai multe scrisori pe care Toru i le-a trimis pe adresa familiei, Naoko
Oamenii mint, rănesc și pleacă, deși nu le-ai greșit cu nimic.
Unele lucruri pur și simplu se întâmplă. Iar tu va trebui doar să le accepți ca atare, fără să ceri explicații, fără să te învinovățești, fără să te rogi și să implori,
Pentru raza mea de fericire Akay
Pentru raza mea de fericire Akay
Pentru raza mea de fericire Akay
06.01.20 Scrisori de dragoste
Tu ești persoana carea mi- ai luminat viața și care m- ai cupris strâns de mână, scoțându- mă din întunericul în care căzusem și mă îndreptam cu pași mici spre marginea
Fericirea
Fericirea
Fericirea
03.01.20 Scrisori din cărți
Eleganță Îngrijește-te, dar nu o face de dragul altora sau pentru a atrage privirile bărbaților! Fă-o pentru tine! Apoi ocupă-te și de atitudine, citește pentru a învăța
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța  mea (scrisoare online)
Scrisoare pentru micuța mea (scrisoare online)
28.12.19 Scrisori pentru părinți
”Micuța mea, Recent, împreună cu mama ta, căutam ceva în Google. La solicitarea noastră, motorul de căutare a afișat o listă cu cele mai populare cereri din lume. În

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.0 бесплатно